Termeni și condiții

Dreptul de copyright


Toate drepturile asupra informatiilor furnizate prin sau pe acest web-site incluzand, dar fara a se limita la: date, texte, stiri, grafica, desene, fotografii, ilustratii, poze, logo-uri, servicii si orice mentiuni, respectiv aranjarea lor, sunt rezervate VIO PROMPT AUTO SRL
Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul expres prealabil al VIO PROMPT AUTO SRL.
In cazul incalcarii acestor termeni si conditii de catre utilizatorii site-ului, VIO PROMPT AUTO SRL poate lua pentru recuperarea prejudiciilor orice masura legala considerata necesara, iar pentru protectia sa poate bloca accesul oricarui IP la acest site.

 

Folosirea site-ului


Acest site poate fi folosit de clienti sau parteneri ai VIO PROMPT AUTO SRL. precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze de serviciile VIO PROMPT AUTO SRL. sau sa se informeze asupra lor. VIO PROMPT AUTO SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/ sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse de leasing, asigurari, bursiere, desi VIO PROMPT AUTO SRL depune toate eforturile pentru a oferi clientilor sau partenerilor sai informatii actualizate.
VIO PROMPT AUTO SRL nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi.
Astfel VIO PROMPT AUTO SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului.

 

Confidentialitate


Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania.
VIO PROMPT AUTO SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele utilizatorilor pe site, exceptand situatiile legale. VIO PROMPT AUTO SRL nu va transmite nici unui tert datele personale introduse pe site-ul auto-prompt.ro, conform acestor “Termeni si Conditii”.
Modificari ale prezentei clauze de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara informare prealabila.
„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre vizitatori sau utilizatori si VIO PROMPT AUTO SRL in privinta utilizarii site-ului auto-prompt.ro

 

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal


Orice persoana care viziteaza site-ul auto-prompt.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal companiei isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre companie in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre companie a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina “Cariere” din site); transferul datelor pentru realizarea unor operatiuni, solutionarea de catre companie a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate companiei (a se vedea pagina “Contact” din site).
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare (art.12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
De asemenea, utilizatorul site-ului are dreptul de a cere stergerea informatiilor referitoare la persoana sa.
Inregistrarea pe site-ul auto-prompt.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre VIO PROMPT AUTO SRL
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.